Sunday, November 15, 2015

Kokamutihammaste ja muu hea paremaga pasta

Selle pasta nimi on kokamutihammaste ja muu hea paremaga pasta, kuna minu vanaema ütles ikka, et mais on kokamutihambad :) Tegemist tõesti sellise pastaga, mis nendest asjadest kokku klopsitud, mis kodus, aga mis sobivad nii hästi ja toitvad. Niiet see retsept on pühendusega mu vanaemale! Head kokamutihammaste kallal ragistamist teile! Ja NB sellesse pastasse lisage tõesti kõike, mida hing ihaldab ja mis kapis leidub! ;) 

Vaja läheb:
400g täisterapastat
400g brokkolit
125g maisikonserv
1 suur paprika
sibul
400g kanafileed
soola
musta pipart

Keeda täisterapastat soolases vees umbes 10min. Lisa brokkoli ja keeda veel umbes 5 minutit. Samal ajal prae kuubikuteks lõigatud kanafilee ja sibul. Kurna pastalt vesi. Lisa pruunistatud kanafilee, maisikonserv ja tükeldatud paprika, maitsesta värskelt jahvatatud pipraga. Ja täpselt nii lihtne see ongi! ;)

Terav puuviljasalat

Vot selle koosluse püüdsin ma kinni jälle poole kõrvaga kuskilt kokasaatest. Tundus huvitav combo ja no selline retsept, mille puhul pole vaja tõesti näpuga järge ajada :) Proovige, uus ja mõnus kooslus! ;)

Vaja läheb:
õunu
pirne
ananassi
laimi
tsillit

Puhastage ananass, õunad, pirnid. Lõigake kuubikuteks. Muidugi, kes soovib võib ananassikonservi ka kasutada. Lisage puuviljakuubikutele kaussi peeneks hakitud värske tšilli. Peale pressige värsket laimimahla ja voilaa ongi valmis üks täiesti teistsugune, samas ikkagiimelihtne puuviljasalat!