Selle koogini viis mu tee kõikvõimas fb, kus vahvate ideede all oli sellest pilt. Seda vaadates olin lihtsalt lummatud ning otsustasin seda teha. See oli i n g lismaa retsept, seega tuli veidi ümber teha, sest osasid asju pole siin. Selle koogi jaoks käisin eraldi isegi panni, ostmas, sest polnud sellistes mõõtudes :D Seda tehes juba meeled käisid ja terve elamise ajas suurepärast lõhna täis. Teist korda tegin, esimene kord ei olnud ta välimuselt üldse selline nagu pidi.. Ega seekordki polnud päris see, aga juba parem igatahes. See on lihtsalt imeelineee ! Ma ei olnud ainuke, kes selle pildist lummusesse sattus, niiet proovige. Luban, et teen seda veel kindlasti ning püüan et kreem paksem tuleks, seekord ta jäi tsipa vedel ning heledam, seega kindlasti paksu hapukoort kasutada, rohkem šokolaadi ja vaikselt segada ning te satute taevasse;) Väike killuke taevani, sest olgem ausad see metsik kaloripomm:D
Vaja läheb:
Põhi:
250g digestive küpsiseid
1/4 tass kakaod
2spl suhkrut
110 g võid
Täidis:
2muna
500g toorjuustu
1 tass suhkrut
60g(mina järgmine kord 100g ;)) tumedat šokolaadi
1tl vaniljeekstrakti
2/3 tassi hapukoort
Kõige pealt kuumuta ahi 150 kraadi peale. Purusta küpsised puruks, sega juurde suhkur, kakao ja sulavõi. Vajutada koogivormi põhjale.
Täidise jaoks vahustada toorjuust ühtlaseks, vähehaaval lisada suhkur. Juurde lisada munad ükshaaval aeglasel kiirusel. Lisa vanilje ja hapukoor. 2/3 taignast valada põhjale ning 1/3 lisada juurde veevannil sulatataud šokolaad. See 1/3 panna tordipritsi, et mummusid taigna sisse teha.
Minu nomnom! Arenemisruumi on, aga ikkagi ülirahul võrreldes eelmisega:D |
Selline on siis netipilt, kuhu mul aega areneda:) |
No comments:
Post a Comment