See on üks imelihtne pitsa või lahtine pirukas, kes kuidas seda nimetab.
Taigen:
1 pakk pitsapõhjapulbrit
1/2 dl õli
2 dl vett
Kate:
Ketšupit
3 tomatit
400g ananassikonservi
300g kanafileed
300g juustu
pitsamaitseainet
Kõige pealt praadida kanafilee soola ja pipraga. Järgmisena segada kokku taigen. Pulber, õli ja vesi omavahel hästi segada, seejärel rullida taigen ja panna plaadile. Määrida ketšupiga nii tuleb mahlasem. See järel lõigata peale tomatikettad, siis lõigata ananassid väikesteks tükkideks ja see järel kana. Viimasena juust ja pitsamaitseaine. Küpsetada ahjus 200 kraadi juures kuskil 25-5 minutit ning oletegi valmistanud imemaitsva ja suus sulava koduse pitsa, mida jätkub kuni kümnele inimesele.
No comments:
Post a Comment