See oli üks roogadest mu vanaisa 75ndal juubelil ja tegin seda esimest korda. Krevette toidus kasutasin ka elus esimest korda, sest pole raatsind neid kunagi osta ja olen arvanud, et nende tegemine megakeeruline, aga üldse mitte! :) Sellest saab kindlasti üks roog, mida kavatsen teha veel ja veel ning näiteks krevetid asendad singi, kana vms, sest see lihtsalt megahea retsept nagu! Päriselt proovige, võib tunduda igav, raske vms retsept, aga tõesti see nagu megahea maitse ja lihtne teha!;) See ports on arvestatud kuuele kuni kaheksale inimesele.
Vaja läheb:
200g kooritud krevette
3-4 küüslauguküünt
1 punane paprika
1 kollane paprika
1 (konserv)tšillikaun
2 pakki spiraalpastat
200ml rõõska koort
soola, pipart, basiilikut
Sulata krevetid. Keeda pasta vastavalt pakendiõpetusele. Viiluta paprika, tükelda küüslauk. Lõika tšilli pooleks, eemalda seemned ja tükelda peeneks. Kuumuta pannil veidi õli, lisa viilutatud paprika, kuumuta paar minutit.Vala juurde kurnatud pastale(või vastupidi, kui pole suurt panni), sega läbi, lisa rõõsk koor, kuumuta paar minutit, maitsesta soola, pipra ja basiilikuga. Tõsta pasta kaussi, vaagnale või kasvõi ahjuplaadile. Kuumuta pannil õli, lisa tükeldatud küüslauk ja tšilli ning krevetid. Kuumuta kergelt läbi ja vala pastale.
No comments:
Post a Comment