Friday, October 3, 2014

Hallitusjuustu-suvikõrvitsa ja hakklihavorm

Olen avastanud viimasel ajal enda jaoks kõrvitsad erinevatel kujudel ja proovin üha rohkem. Proovige ka, tõeliselt hea ja sobib paljude asjadega! ;)

Vaja läheb:
7-8 kartulit
350g hakkliha
1 keskmine suvikõrvits
1tl soola
0,5 tl musta pipart
2 dl kohvikoort
150g valgehallitusega kitsejuustu
tilli

Pese, koori ja riivi kartulid. Kurna tekkinud vedelik ära, maitsesta soola ja musta pipraga. Sega riivitud kartulite hulka hakkliha ning laota kõik ahjuvormi. Vala peale kohvikoor. Küpseta 200 kraadi juures umbes 35-40 minutit. Lõika suvikõrvits ratasteks või poolratasteks ning lao vaheldumisi kitsejuustuga hakkliha-kartulipõhja peale. Küpseta veel 10-15 minutit. Kui toit valmis, puista see üle värske tilliga. Serveeri kuumalt.
Mõnus sügisene retsept ja tõeliselt maitsev! :)

No comments:

Post a Comment