Sunday, February 22, 2015

Tatra-kodujuustusalat

Ma lihtsalt jumaldan väiksest peale tatart. Kui osata tatart õigesti teha, on see jumalik roog ning võin seda ka niisama kahe suupoolega süüa. Polegi sellega enne katsetama kippunud, aga nähes seda retsepti mõtlesin, et proovin järgi, sest tegemist väga toitva ja tervisliku retseptiga ning kes mind selle retseptini viis, siis no teda usaldan sada prossa! Tegin siis ära ja maitses ka suurepäraselt. Tegelikult imelihtne teha, väga vähe asju läheb vaja ning maitse super! Kindlasti teen veel, proovige ka! :)

Vaja läheb:
200g tatart (keetmata tatra kogus)
1sibul
400g kurki
400g krabipulki
400g kodujuustu
4spl maitsestamata jogurtit
puljongikuubik
soola

serveerimiseks rediseid ja tilli

Keeda tatar soola, puljongikuubikuga maitsestatud vees pehmeks, u 10min enne valmimist lisa ka üks hakitud sibul(see annab head maitset, aga kes soovib võib ära jätta). Kurna üleliigne vesi ja lase jahtuda. 
Sega suures kausis tatar, kodujuust, krabinuudlid, hakitud kurk ja maitsestamata jogurt. Maitsesta soola-pipraga, ent enne proovi, kui tatar sai juba hästi maitsestatud, siis ei pruugi olla vaja enam midagi lisada. Serveeri redise ja tilliga.

No comments:

Post a Comment