Vaja läheb:
200g tatart (keetmata tatra kogus)
1sibul
400g kurki
400g krabipulki
400g kodujuustu
4spl maitsestamata jogurtit
puljongikuubik
soola
serveerimiseks rediseid ja tilli
Keeda tatar soola, puljongikuubikuga maitsestatud vees pehmeks, u 10min enne valmimist lisa ka üks hakitud sibul(see annab head maitset, aga kes soovib võib ära jätta). Kurna üleliigne vesi ja lase jahtuda.
Sega suures kausis tatar, kodujuust, krabinuudlid, hakitud kurk ja maitsestamata jogurt. Maitsesta soola-pipraga, ent enne proovi, kui tatar sai juba hästi maitsestatud, siis ei pruugi olla vaja enam midagi lisada. Serveeri redise ja tilliga.
Sega suures kausis tatar, kodujuust, krabinuudlid, hakitud kurk ja maitsestamata jogurt. Maitsesta soola-pipraga, ent enne proovi, kui tatar sai juba hästi maitsestatud, siis ei pruugi olla vaja enam midagi lisada. Serveeri redise ja tilliga.
No comments:
Post a Comment