Tuesday, February 12, 2013

Kodune kartulivorm

Vaja läheb:
20 kartulit
500 g hakkliha
1 sibul
150 g riivjuustu
(1tsillikaun)
2 muna
5 dl piima
3 tomatit
soola,pipart, basiilikut

Keeda kartulid. Samal ajal prae hakkliha sibulaga, maitsesta. Järgmisena lõika kartulid ketasteks ja lao kiht panni põhja, siis pane peale tomatikettad. Raputa peale riivjuustu. Siis lisa hakkliha sibulasegu. Kata samasugune kiht kartulitega pealt. Raputa veel riivjuustu ja maitseaineid. Klopi munad piimaga ja vala kõige peale. Soovides rohkem koos hoidvat vormi ja rammusamat, lisa munade ja piima segule suur pakk hapukoort. Kui soovid teravat, pane kihtide vahele üks hakitud tšilli. Küpseta 200 kraadi juures 35-45 minutit, kuni pealt kuldpruun.

No comments:

Post a Comment