Saturday, February 23, 2013

Šokolaadi-kookossüdamed

Sõbrapäeva puhul sai eelmisel nädalal tehtud neid ja lauale lisasid need kindlasti midagi juurde. Silmale ilus ja maitsvad ka, kuigi ettevaatust küpsetuspulbriga, et selle kindlasti korralikult ära segate, sest muidu jääb see maitse üle kõige! Kindlasti neid pakkudes küsitakse, kuidas need tehtud ja endal ka midagi armast tore vahelduseks teha:) 


Vaja läheb:150 g võid
2 muna
1sl kakaod
3dl suhkurt
4dl jahu
2tl küpsetuspulbirt
1,5 dl piima
GLASUUR:
4sl võid
4 sl külma kohvi
1,5 sl kakaod
2tl vanillisuhkurt
3dl tuhksuhkurt
KAUNISTUSEKS:
kookoshelbeid

Valmistusviis

Sulata või ja jahuta siis. Vahusta muna suhkruga kohevaks vahuks. Lisa kuivained, piim ja või ning sega ühtlaseks massiks. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud väiksele plaadile ja küpseta 175º C juures u 30 minutit. 
Glasuur
Sulata või, lisa kõik koostisosad, sega. Määri glasuur koogile üle kookoshelvestega. Võta südamekujulised piparkoogivormid ja lõika vormiga väikesed või suured südamed.

No comments:

Post a Comment