Mõnus sügisene vorm, kerge ja maitsev! Proovige kindlasti! :)
750 g hiina kapsast (umbes üks terve väiksem hiina kapsas)
250 g šampinjone
100 g riivjuustu
150 g riivitud suvikõrvitsat
150 g keefiri
150 g hapukoort
2 muna
karrit
jahvatatud muskaati
musta pipart
soola
Lõika hiina kapsas neljaks. Tõsta tükid soolaga maitsestatu keevasse vette, keeda umbes 6 minutit ja kurna siis välja. Lõika šampinjonid viiludeks. Sega keefir hapukoorega, löö sisse munad, maitsesta karri, muskaadi, musta pipra ja soolaga.
Määri küpsetusvorm rasvainega. Tõsta sellesse kõigepealt kapsaveerandid, siis seeneviilud, siis riivitud suvikõrvits, riputa peale musta pipart ja soola. Vala üle hapukooreseguga ja puista peale riivjuustu. Tõsta vorm 200-225 kraadisesse ahju ja küpseta umbes pool tundi (kuni pealt kuldpruun).
No comments:
Post a Comment