Wednesday, July 22, 2015

Kodused imemaitsvad müslibatoonid

Tahtsin ülipikalt juba müslibatooni, sest need on tegelikult päris head toitvad, mida on kiirelt ka hea haarata. Poe omad on aga täis põhiliselt ainult suhkrut, niiet tuli ise välja mõelda, mis head paremat soovin panna. Ei panegi antud retsepti puhul teile koguseid, ise teate kui palju miskit panete, sest seda võib teha koguseliselt ka väga palju. Sügavkülma ja kogu aeg hea võtta ;) Lisaks mängige pähklite ja seemnetega, pange täpselt seda, mida soovite!

Mina kasutasin:
täisterakaerahelbed
mandlid
seesamiseemneid
chia seemned
rosinad
mett
kookoshelbed
70% tumedat šokolaadi

Esmalt purustasin veidi mandleid. Röstisin 200 kraadises ahjus mandleid,seesamiseemneid ja täisterakaerahelbeid kuni kuldsed. Röstitud mandlitele,seesamiseemnetele ja kaerahelvestele lisasin rosinaid ja chia seemneid. Selleks, et ühtlaseid pätse voolida, lisasin veidi vedelat mett. Sulatasin šokolaadi veevannil. Vormisin sõrmede vahel paraja suurusega batoonid, kastsin sulanud šokolaadi ja raputasin kookoshelbeid peale. Toidukile sisse, veidikeseks sügavkülma ja ongi superhead vahepalad valmis! 

No comments:

Post a Comment