Sunday, March 8, 2015

Tatra-kanaroog

Järjekordselt üks suurepärane lemmik minu lemmikust- tatrast. Fantastiline toit, mida on imelihtne teha ning milles muidugi megamaitsvad asjad! ;) 

300 g tatart 
puljonikuubik
sibul
400 g kanafileed 
3 paprikat
1 purk Hiina kastet

Keeda esimest korda tatart lihtsalt vees u 10 minutit. Kurna ning pane teist korda keema, siis lisa ka puljonigkuubik, soola ning tükeldatud sibul (kes viitsib võib ka kolm korda keeta, siis eriti hea maitse). Keeda tatar puljongis pehmeks. Lõika kanafilee kuubikuteks ja pruunista pannil. Lisa tükeldatud paprika ja kuumuta, kuni paprika on pehme. Vala potti tatra juurde ning kalla peale Hiina kaste. Kuumuta kõik koos läbi.

No comments:

Post a Comment