Vaja läheb:
2-2,5l kanapuljongit
250g läätsesid
400g konserveeritud ube
1 suur paprika
400g purustatud tomateid
2-3 porgandit
1 sibul
3 küüslauguküünt
300g veisehakkliha
pisike tsillijupp
oliivõli praadimiseks
soola, pipart, pune
Koori ja tükelda porgandid ja sibul. Pane läätsed kanapuljongisse keema. Prae tükeldatud sibul ja porgand õrnalt läbi, lisa hakkliha ning maitsesta soola, pipra ja punega ning purustatud küüslauguga. Lisa puljongile praetud sibula-porgandi-hakkliha segu. Keeda umbes 20 minutit. Lisa tükeldatud paprika, konserveeritud oad, purustatud tomatid ja hakitud tsillit(viimase võib ära jätta, kes vürtsikat ei armasta). Keeda veel 10-15 minutit, kuni kõik pehme ja maitsed suurepäraselt segunenud.
Ideaalne mõnus vürtsikas supp külma-kõledasse õhtusse! :) |
No comments:
Post a Comment