Sunday, January 13, 2013

Granaatõuna kook



Tegin see laupäev ühtteist, katsetusi ja see koogike oli üks nendest, mõnus mahe ja samas väga ilus. Plaanin teha seda juba jälle, tõesti soovitan ja miks mitte granaatõunad asendada rosinatega, minu arust ideaalne, aga granaatõunaga tõesti mega hea, selline värske, magus ja samas kerge! Soovitan proovida;)!
Taigen:
125grammi võid
1dl suhkurt
1 muna
3 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit

Täidis:
1 suur granaatõun
250g kohupiima
250g hapukoort
1 dl suhkurt
2 muna
2spl tärklist

Valmistamine:
Vahusta toasoe või suhkruga, lisa muna ja jahu, mis eelnevalt küpsetuspulbriga segatud. Kata ümmargune lahtikäiv koogivormi põhi taignaga ääred veidi üles. Lase küpseda koogipõhjal 10 minutit 200kraadi juures.
Vahusta munad suhkruga, lisa kohupiim, hapukoor ja tärklis ning kõige lõpuks granaatõunaseemned. Sega vala koogipõhjale ja lase küpseda veel 30 minutit.

No comments:

Post a Comment